Categories
Fără categorie

Seminar de cercetare

db sav
t5 doc

Categories
Life

Sustine legiferarea rezervatiei cailor salbaticiti din Delta Dunarii

Eu o sustin pentru ca mi se pare o idee buna. Sunt ultimii cai salbatici din Europa, si e pacat sa ajunga salam italian. Click AICI (sper sa functioneze link-ul)

Categories
Life

Ce se cauta in ultima perioada

Jurnalul unui Pusti 3.
Radiere cu animalute Gomu Eraserland ca si in reclamele de la TV.
Agende business.
Cartoane pentru desen, A3 sau mai mare.
Cartea Secretul

Daca cineva ar deschide un magazin mititel de 2x2m intr-un centru comercial, plin cu agende de tot soiul de la business pana la cele banale, ar da lovitura cu siguranta.

Categories
Evenimente

17 Mai – Ziua Norvegiei

Mihai a plecat in Norvegia, si s-a mutat in Trondheim. Azi am primit un mesaj de la el, despre serbarile din Norvegia cu ocazia zilei nationale a Norvegiei.

Ca sa va dati seama cat e de frumos trebuie sa vedeti pozele: http://freeridemihai.multiply.com/photos/album/130/Norway_National_Day_May_17#photo=1

Nu exista casa fara steag la usa, om fara steag in piept si in mana, si 80% din femei/fete au purtat costumul traditional numit Bunad.
Eu nu sunt o persoana care iubeste nationalismele de nici un fel, ba din contra cred ca nu duc la lucruri si mentalitati prea sanatoase, dar modul in care isi sarbatoresc norvegienii ziua nationala cred ca poate fi un model de unitate si de fericire pentru oricine. Ce frumos ar fi ca si la noi de 1 decembrie sa avem o parada a costumelor populare si nu a betivilor, manelistilor etc!!!

Cata dreptate are …

Categories
Acvarii

Mancare ieftina pentru Discusi – Tetra Diskus

Ei bine, tocmai ce am primit un colet din Bucuresti cu granulte Tetra Diskus.

L-am comandat de la un tip pe care l-am cunoscut pe forumul acvaristilor. Tipul e din bucuresti, am mai cumparat de la el si in urma cu un an niste granule Tetra Diskus pentru crevetii Red Cherry.

El vinde litrul (~300 gr.) de Tetra Diskus cu 25 RON, ceea ce e extrem de ieftin. Eu am cumparat de la Zoo Mania o cutiuta de 30 gr. / 100 ml cu 11 RON.

Daca vrei mancare buna d.p.d.v. calitativ pentru pestii tai, si in plus sa fie si ieftina, click AICI

Am depus banii in avans in contul sau si am pus si 5 lei in plus pentru taxele postale, si in 2 zile coletul a ajuns la mine.

Categories
Internet

O discutie despre Leadership

Ursula Burns – CEO XEROX

Merita vizionat pana la capat!