Categories
Petitii

Petitie AVAAZ pentru albine, si nu numai..

http://www.avaaz.org/en/save_the_bees/?copy

Nu toti sunt ca mine si nu am pretentia sa le pese tuturor. Dar cu siguranta sunt si persoane carora le pasa, asa ca voi posta pe blog din cand in cand petitiile pe care le semnez eu, si puteti si voi sa le semnati. Nu costa nimic, si cu siguranta ajuta o semnatura in plus.

Intr-un articol viitor va voi explica care e diferenta intre o petitie semnata de 300 de persoane si una semnata de 3000 de indivizi, fapt constatat real, aici in Cluj-Napoca.

AVAAZ este o organizatie care are peste 6.400.000 de membri. Avaaz – inseamna “voce” in mai multe limbi din Europa, Orientul Mijlociu si Asia – a fost lansata in 2007 cu o misiune democratica simpla: organizarea cetatenilor din toate natiunile pentru a micsora “prapastia” dintre lumea in care traim si lumea pe care ne-o dorim cu totii.

Asa ca daca anumite lucruri nu-ti sunt pe plac, sau te irita, sau crezi ca e nevoie de ceva in plus, atunci merita sa semnezi o petitie pentru a schimba ceva.

Eu de exemplu am urmarit documentarul The Cove:

Si am fost indignat, stupefiat, si enervat la culme, eram in stare sa ma duc pe Turzii la Centrul cultural Japonez si sa le zic la aia cateva de mama si de tot neamu lor (s-au mutat de acolo spre norocul lor).

Dupa ce am vizionat filmul n-am mai avut liniste cateva zile si asa am tot cautat pe net cum si cu ce i-as putea ajuta. Asa am ajuns la http://www.takepart.com/writetoourleaders si m-am inscris si am semnat petitia lor.

Pe AVAAZ am ajuns cand am auzit ca vor sa inchida WikiLeaks si a trebuit sa semnez si pentru ei.

Asa ca de cate ori am ocazia, semnez cate o petitie si te sfatuiesc si pe tine sa faci la fel 🙂