Categories
Life Scoala

Cica oferta JOB

Am primit asta pe mail:

Se cauta Operatori Calculator (studenti, masteranzi sau absolventi) la firma de management economic si administratie in domeniul medical. Job cu norma intreaga (8h/zi), de preferinta dimineata.

se cere disponibilitate de a lucra aproximativ 6 din cele 8 ora la calculator!

Oferim curs pentru invatatrea programului in care se lucreaza, si salar de 750 Ron net (in mana), cu posibilitatea de a mari suma, pe parcurs, in functie de performanta si seriozitate. Cerem dexteritate in folosirea calculatorului si abilitatea de a invata.

CV-uri pot fi trimise la adresa de mail iris@hr-services.ro impreuna cu un scurt mail de prezentare.

(daca nu va intereseaza personal, puteti trimite mai departe acest mail pe alte grupuri pe care aveti acces)

Ca si o curiozitate, cum credeti ca un student isi poate plati chiria, facultatea si cele necesare la scoala, in CLUJ-NAPOCA din 750 RON ? Nu mai zic de mancare, haine, sau iesiri cu prietenii, berule, teatru, filme, etc.

In semestrul trecut n-am putut sa ma duc la cursuri si seminarii din cauza job-ului, deoarece si job-ul e de dimineata si cursurile erau la fel.

Cei care au bani si-i primesc de la parinti nu au nevoie de un job. Cei care au nevoie de un job, au nevoie de mai mult de 750 RON pentru subzistenta in Cluj-Napoca.

Mie mi se pare o insulta, o bataie de joc pentru un student, sau pentru cineva care a terminat facultatea, sa i se ofere 750 RON pe luna, in situatia actuala din Cluj-Napoca / Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.