Categories
Life

In sfarsit a sosit pasaportul Maghiar

Dupa fix 3 saptamani de la depunerea actelor, am primit un mesaj si m-am dus sa-l ridic.

Categories
Motociclete

Yamaha TTX Adventure scooter

Astazi am citit despre Yamaha TTX Adventure, un scooter numai bun pentru drumurile noastre de la tara.


(gizmag.com)

Cum din 2013 va trebui oricum permis pentru mopede (maxim 49cmc), e o idee buna sa iti iei ceva mai mare decat 49cmc daca tot iti faci permisul, si astfel modelul de mai sus ar fi ideal pentru cei care locuiesc la tara, si li se inmoaie asfaltul cand ploua 🙂

Are 115cmc, e pe injectie si e un hibrid intre un scooter si o motocicleta enduro. De fapt, au luat doar rotile de la enduro, i-au pus si ceva roll-bar-uri in caz ca-l scapi de pamant sa nu se sparga plasticul si i-au ridicat putin garda la sol ca sa para mai nervos, dar in rest ramane un scooter normal, cu transmisie ca toate celelalte scooterele pe curea, asa ca sa nu va asteptati la cine stie ce performante. Fata de TTX-ul normal, i-au montat 2 proiectoare, i-au modificat putin toba de esapament sa nu treaca pe langa roata, ci sa urce pe sub sa, ca si la motocicletele enduro si i-au mai pus si 2 cutii laterale si un suport de topcase in spate.

E un fel de struto-camila, nici scooter dar nici motocicleta enduro, e o chestie intre cele 2, care nu stiu sigur cata reusita va avea in cazul in care se va produce in serie.

Ca si exercitiu de imaginatie nu e rau, arata bine, probabil se comporta relativ ok pe trumuri accidentate dar eu nu mi-as cumpara asa ceva. 115 cmc e prea putin pentru ce ar vrea el sa faca.

Articolul in engleza si mult mai multe poze gasiti AICI