Archive for January 6th, 2012

Blondele si sofatul – durere

Friday, January 6th, 2012

Cum iti faci rost de clienti – the clever way

Friday, January 6th, 2012

Ei bine, am un VW Vento – are 18 ani masina (19 daca stau bine sa ma gandesc). La varsta asta, cedeaza vopseaua si tablaria, si incep sa apara petele de rugina.
Colac peste pupaza, sunt si incepator, inca n-am 2 ani de cand mi-am luat carnetul si am mai indoit si eu tablaria pe ici pe colo (te mai bati de cate-un suport pentru batut covoarele in fata blocului, de cate-un stalp de beton in parcarea subterana de la Auchan, te mai bati de unii si de altii prin intersectii, eh… nimicuri din astea de prin Cluj). Asa ca e timpul pentru o revizie generala la tablaria de la masina, astfel ca am intrat pe forumul celor care au masini produse de VAG sa citesc si eu ce pareri au cei din Cluj despre service-urile de aici.

Ba chiar am cerut sfaturi de la colegii forumisti, care au mai fost pe la service-uri care lucreaza bine (nu neaparat ieftin) sa vad unde sa ma duc cu ea la tinichigerie si la vopsit.

Am fost in cateva locuri sa ma interesez cat ar costa, dar era prea scump, nu faceau treaba complet ci doar de tablarie se ocupau sau doar de vopsit, sau service-uri unde dupa ce am schimbat 2 vorbe cu patronul mi-am dat seama ce fel de om e si nu am chef sa-mi las masina pe mana lui.

Cert e ca dupa ce am scris pe forum si am cerut pareri, am primit un mesaj de la patronul unui atelier de tinichigerie din oras, cum ca s-ar ocupa el de masina, si mi-a descris ce scule are, ce fel de tehnici foloseste, si ca daca doresc mai multe detalii sa-l sun, mi-a lasat si 2 numere de telefon. Iar el are o broscuta si mai batrana decat Vento-ul meu. Asa ca ii voi face o vizita cu masina, s-o evalueze si sa vad daca batem palma sau nu.

Si asa si-a mai facut rost de un potential client, urmarind aria service dintr-un forum dedicat masinilor. Asta inseamna sa te duca putin bila. Tot respectul!