SCNet Romania frauda sau real?

Am vazut in ultima vreme ca multi oameni cauta informatii despre SCNet Romania (scnetromania), si anume daca este o frauda, sau e o metoda legala de a castiga niste bani.

Si eu mi-am facut cont si m-am inscris in SCnet Romania la recomandarea unui amic, care e mai in tema decat mine.

Mi-a zis sa aduc cat mai multa lume in retea deoarece o sa fie o treaba mare de tot si ca se vor face bani frumosi, dar eu eram sceptic. Am mai fumat multe chestii de genul MLM (morons lose money), care erau mai mult tzepe decat afaceri, dar mi-a zis ca si AVON si Oriflame sunt tot MLM-uri, si aici trebuie sa recunosc ca tipul are dreptate.

Cum am zis, m-am inscris pe site si am inceput sa citesc pe acolo contractele lor. Si din cate am inteles eu ideea e in felul urmator:

Se face o retea de potentiali clienti. Cu cat mai multi, cu atat mai bine. Intre timp se incearca acapararea cat mai multor afaceri de partea SCNet Romania pentru a oferi potentialilor clienti serviciile acestora dar la un pret cu discount (10% daca nu ma insel).
Ei bine discountul ala nu-l vezi pe loc ci platesti serviciul oferit in intregime, dar cei 10% din valoarea platita se impart in 4 directii:

– 1 % primiti dvs. in luna urmatoare
– 1 % primeste SCNet pentru administrare si alte cheltuieli (dar daca procentul oferit de firme e mai mic de 4%, SCNet NU ia nici un procent)
– 2 % se platesc in retea pe 4 nivele in sus.
– 6 % se intorc la Dvs., sub forma de vouchere de cumparaturi, care se vor strange intr-un cont virtual si se vor distribui intr-un un sistem Binar. (detalii despre sistemul Binar pe site: http://scnetromania.com/)

Tradus, cu cat ai mai multi oameni inscrisi sub tine, iti vor veni tie mai multi bani in viitor. Cel putin asa e teoria.

In realitate nu e tocmai roz situatia. Trebuie sa recrutezi o gramada de oameni, care sa fie activi si sa foloseasca serviciile partenerilor SCNet Romania. Aici intervine partea a 2-a, si anume cate firme vor dori sa intre in schema asta, si cati vor fi dispusi sa renunte la 10% din pret pentru a intra in colaborarea cu SCNet Romania.

Eu sa am o firma si sa ofer serviciile mele unei companii ca SCNet Romania cu 10% mai putin decat in mod normal ar trebui sa primesc in schimb o gramada de beneficii din partea SCNet Romania. Si nu doar o gramada de potentiali clienti, ci probabil as avea mult mai multe asteptari pentru cel 10% reducere.

Acum la mijloc e o chestie de marketing, daca va reusi SCNet Romania sa atraga de partea ei cat mai multe firme, atunci probabil ca toata povestea asta va functiona. Probabil ca firmele consacrate nu-i vor baga in seama si nu-i vor lua prea in serios pe cei de la SCNet Romania, deoarece au suficienti clienti si nu cred ca li se va renta sa renunte la 10% din incasari pentru cativa clienti adusi de SCNet Romania.

DAR sunt suficiente firme care-s la inceput si ar da orice pentru a-si atrage clienti de partea lor, pentru a-si mari incasarile. Si astfel ideea care sta la baza SCNet Romania ar putea functiona.

Asa ca daca e real sau nu, asta cred ca depinde in mare parte si de cei care sunt inscrisi in retea.

Oricum am vazut ca mai sunt multe de inbunatatit si la site (de exemplu traducerile), si as vrea sa revin cu o postare din nou pe blog cand vor fi cel putin 1000 de firme inscrise in SCNet si potentialii clienti vor avea de unde sa aleaga.

Deocamdata stiu ca amicul meu a testat sistemul la o firma de taximetre din Cluj si tot ce a trebuit sa faca, a fost sa zica soferului codul sau SCnet, si bonusul a fost alocat. Probabil cei 50 de bani din cursa de 5 lei nu vi se pare mult, mai ales cand trebuie impartiti in 4 directii, dar daca lumea se inscrie si fiecare reuseste sa-si inscrie cat mai multi oameni activi sub el, atunci castigurile s-ar inmulti vertiginos.

Partea buna e ca tie ca si utilizator simplu nu ti se cer bani pentru a intra in retea (cum e obiceiuri la alte MLM-uri), trebuie doar sa fi activ, sa te inscrii gratuit, si sa iti inscrii toate cunostintele sub tine, si asta pentru ca SCNet Romania sa aiba o baza de date cu clienti cat mai mare pentru a putea negocia cat mai usor contractele cu viitoarele firme partenere.

Asa ca eu cred ca exista o sansa de reusita.

P.S. Cand voi vedea 10% reducere la carburanti atunci voi fi 100% convins ca treaba functioneaza.

Tags: , , , ,

73 Responses to “SCNet Romania frauda sau real?”

  1. SCNetRomania says:

    Salut Geza.
    Vreau sa te mai tin la curent cu noutatile …
    Suntem deja peste 20 mii membri in reteaua de clienti SCnet in doar 4 luni .. deci afacerea se extinde cu repeziciune.
    Sunt in jur de 150 firme parteneri SCnet, desi momentan pe site sunt postati doar 82, dar se asteapta de la restu firmelor ultimele amanunte pt a putea fi postati si ei pe site.
    De o luna au pornit oficial cumparaturile si sistemul binar 🙂 si au inceput deja sa vina primii bani din sistemu binar 🙂
    Zilele urmatoare, dupa ce firmele vor achita facturile catre SCnet vor intra si primii bani de pe cumparaturile structurii, adica cei 0.5% de pe 4 nivele 🙂
    Asa ca, sugerez tuturor, sa NU astepte pana sunt 1000 firme in sistem, ca atunci vor fi si majoritatea cunoscutilor lor deja inscrisi, deci VOR PIERDE avantajul de a fi la inceput si de a-si inscrie toti cunoscutii 🙂
    MULTA Bafta si tie si daca vei avea incredere in mine, imi vei multumi peste cateva luni 🙂

  2. Sistemul binar se misca cam greoi,dar se misca. Si eu recomand tututor prietenilor sa se inscrie si la randul lor sa ii inscrie pe altii. Pentru ca o fapta buna merita rasplatita mai incolo,daca nu cu o masina de lux,macar cu o bere luata din economiile facute cu ajutorul SCnet. O zi Buna !!!

  3. Einstein says:

    Most be ALOT of stupid people in Romania if they really think this washed up scam (just google MLM they even have invented word for this fraud)
    will ever work.

    OMG and the flock has got bigger as i speak ,i fell sorry for you people

  4. Baggage says:

    SALUT..DECE ZICI CA CE AVANTAJE AI AVEA DACA AI AVEA COMPANIE SI AI INTRA IN SCNET WORLD..IA GINDESTETE CA 13 TARI PINA ACUM MEMBRE IN SITEM VOR AFLA DE TINE..DECI POTENTIALUL UMAN CARE UMBLA PRIN SITEMUL SCNET WORL CU SIGURANTA…IA SA NE GINDIM..AI UN HOTEL…HMMMMMMM..DIN START AI CISTIGAT…SI SUNT MULTE EXEMPLE..CREDE-MA SCNET ESTE SUPER OK DACA PUI SI OSUL LA MUNCA…CIND AI 50 DE INSCRISI IN RETEAU TA POTI DEVENII AGENT DIN PARTE SCNET SI POTI SA ADUCI FIRME CARE SA INTRE CA SI PARTENERE IN SISTEM,DE ACOLO MAI FACI0.5% DIN VINZAREA PE LUNA A FIRMEI RESPECTIVE IN SISTEM..SI ACUM GINDESTETE..CUM AR FII SA ADUCI 20 DE FIRME AI AVEA 10% PE LUNA PLUS RETEAUA..PLUS PREMII SI ALTE BONUSURI DE EVOLUTIE…CIAO

  5. romeo says:

    Trebuie specificat – firmele partenere vor oferi reduceri ( diverse , nu neaparat 10 % , pot fi mai mici sau mai mari ) DOAR clientilor membri scnet , nu tuturor , majoritatea acestora ajungand la acea firma datorita reclamei facute de scnet .
    Pentru detalii , mail la
    Romeo Patrascu – referent SCNet
    Baile Herculane

  6. Sa stiti din prima:cei sceptici niciodata nu au avut nimica…nici n-o sa aiba…ei lucreaza pentru ceilalti si ii latra si cel care ii da paine…sunt numai cu gura…si cu rautatea….Din pacate sunt multi…
    Cei care vor,si mai au in sine credinta in ei…porniti va si puneti oamenii in retea…restul vine de la sine…cine munceste roada primeste…cine cu gura rea … vita grea si rea a avut … si Universul tot cu asta il rasplateste….

  7. Baggage says:

    NU MAI ZIC DE FAPTUL CA SE POATE EXTINDE RETEAUA FACUTA DE VOI SI LA NIVEL INTERNATIONAL SI CA ACUM TREBUIE SA ADUCETI 25 DE MEMBRII CA SA DEVENITI REFERENTI SCNET ROMANIA SI CA VODAFON A INTRAT CA PARTENER SI VA FACE O OFERTA PENTRU MEMBRII SI EU CRED CA ACEASTA AFACERE ESTE FOARTE PROMITATOARE..CINE SE TINE DE EA POATE AJUNGE FOARTE SUS FINANCIAR..NU UITATI DE SISTEMUL BINAR CARE ESTE FOARTE IMPORTANT SI EL IN EVOLUTIA DUMNEAVOASTRA DIN RETEA.

  8. Baggage says:

    EINSTEN I FEEL SORRY FOR YOU BEACOSE YOU ARE NOT A GOOD SERCHER..LOOK AGAIN AND SEE THE NAME OF SCNET COMPANY IS NOT A SCAM…

  9. Tip says:

    Inside tip: smen de zile mari. Fraierii baga bani si altii traiesc bine!

  10. Veti pomeni despre aceasta oportunitate si-n somn, bineinteles ca in sens bun, tineti minte ce va spun azi !!! Este cea mai mare afacere din istoria MLM-urilor si stiu bine pe ce ma bazez cand fac aceasta afirmatie!
    SUCCES tuturor, azi inca avem aceeasi sansa toti, dar peste un doi-trei ani, cand va veti convinge ca merge f. bine treaba in scnet, eu voi castiga serios, iar dvs. veti cauta cu lumanarea sa aduceti clienti noi in echipa dvs. si …. cam greu! Daca imi permiteti un sfat: INSCRIETI-VA ACUM

  11. Laurentiu says:

    Au început prezentari saptamanale online. Detalii pe http://www.scnetromania.com/romania > Conferinte web.

  12. Logic says:

    Draga Geza,

    trebuie sa te dezamagesc. Din pacate, nicaieri in lume, Partenerii comerciali in privinta combustibilului(benzina, motorina, etc) nu au cum sa dea 10%! Nu au de unde! Daca vor da 3% va fi ok! Rulajul e mare! Iar in rest pot sa spun ca “titlul” tau este prost ales! Vrei sa-ti faci publicitate prin faptul ca f. multi intra pe siteul tau? SCnet nu poate fi o inselatorie( din START) pana cand este TOTUL GRATIS!

  13. Mihai says:

    A avut un succes foarte mare si in ungaria.Unde foarte multii oamenii sau imbogatit.Este o sansa care merita incercata.Pt inregistrare intratii pe http://scnetromania.com/romania

  14. Mihai says:

    Va avea un succes foarte mare: http://scnetromania.com/romania

  15. mano says:

    de ce oare nimeni nu da nici dovada din suna castigata..petru ca e vrajeala de 2 lei……

  16. se vede ca ai inteles prost scnetromania.mai documenteaza-te 😛

  17. CINE VREA sa castige mai mult de parteneri comerciali cu scnet sa si cheltuie mai mult doar la acesti parteneri comerciali si astfel veti primi mai multi bani inapoi de la cumparaturile propri si ale prietenilor vostri carora le recomandati scnet sa se inscrie online GRATUIT fara nici un fel de cost – http://www.scnetromania.com/romania

  18. marian says:

    reducerile sunt mult mai mari de 10% iar o benzinarie nu poate oferi foarte mult discount.dar cand nu te pricepi la afaceri te apuci si scrii ca prostu ca afacerea respectiva nu functioneaza :))

  19. Eugen says:

    ScNet este o afacere interesanta ; iti permite sa iti construiesti o echipa si sa primesti discounturi. Daca crezi ca ai calitati de lider dar inca nu ti-ai pus in practica maiestria ,scnet este afacerea care iti permite sa te dezvolti gratuit. Cool

  20. ALIN says:

    DOMNU MANO,SCnet inca este la inceput dar uitati-va la LYONNES SI INTEBATII PE CEI CARE AU CASTIGAT CUM AU FACUT-O EU AM UN PRIETEN CARE ARE UN AUDI A6,SI SI-A CONSTRUIT 3 CASE CU BANI DIN LYONNES;GANDITI-VA CATE VOM PUTEA FACE CU SCnet CARE ESTE NET SUPERIOR LUI LYONNES CA SI CONDITII…DAR TREBUIE SA AVEM RABDARE SA FIM PERSEVERENTI SI SA AVEM VIZIUNE

  21. ALIN says:

    am si eu o intrebare care nu m-a interesat sa o pun pana acum dar asa pt.cultura mea generala:”care este tara de origine a SCnet?”

  22. carmen says:

    Buna ziua, am fost invitata la o prezentare sc net si de atunci tot citesc diverse comentarii pe net, asa am ajuns sa descopar lyoness, parerea mea e ca sant mai buni decat sc net sau cel putin au mai multe sanse cei care se inscriu…..intrebarea mea este…te poti inscrie si la lyones si la sc net ?

  23. cristina says:

    SC. Netu asta este o copie ieftina dupa Lyoness. Ideea originala vine din Austria de la d-l Hubert Freidl care a creat Lyoness. Acum aproximativ 9 ani. SC Netu de cand e? Copia asta nu este si nu va fi NICIODATA superioara lui Lyoness fiindca originalul e original. Nici nu-mi fac griji.Sper ca cineva sa-si indrepte privirea spre SC. Net si sa-i dea in judecata pentru plagiat. No offense pt membrii, dar asta e adevarul. Faza e ca Lyoness este prea ocupat sa se extinda pe alte continente si nu are timp sa se ocupe de toate “detaliile”.Cat despre doamna carmen, stiti vorba aceea: nu poti sluji doi stapani. Trebuie sa alegeti doar pe unul fiindca SC.Net face (chipurile) concurenta la Lyoness. Cum o sa cautati membrii pt amandoua afacerile, cand cineva o sa intrebe care-i mai buna, ce o sa-i raspundeti? Eu stiu care-i mai buna. Dar e decizia d-voastra.
    Cineva spunea mai sus “Este cea mai mare afacere din istoria MLM-urilor si stiu bine pe ce ma bazez cand fac aceasta afirmatie!” bineintels ca stii, te bazezi pe Lyoness si pe succesul rasunator de care se bucura. Faza este ca nici de copiat nu ati copiat-o ca lumea. Prezentati ideea de a face cumparaturi si de a beneficia de pe urma lor intr-un mod atat de dubios incat oamenilor nu le ramane alta solutie decat sa se indoiasca. Si distrugeti si renumele Lyoness! Lyoness nu e o piramida, nici o smecherie. In schimb SC Netu asta pare. cu nivele, cu cooptat oameni. Zici ca e secta!

  24. Ai dreptate Cristina, Lyoness e atata de bun ca a facut varză si Real-ul si Careffour-ul. Urmeaza Profi, a treia victimă…
    Este acum foarte dificil pentru SCNet sa mai poată intra acolo.
    Cat despre copie, ești la fel de convinsă ca toate automobilele sunt copii după Ford?

  25. Ideea originala vine de la Galvagin, dupa care Hulbert a copiat.

  26. Doru says:

    Ma domnule Geza, inca nu esti bine informat despre aceasta afacere si ti-ai si dat cu parerea. Tu probabil ai putut sa faci calcule doar cu un comision de 10% si de aceea faci referire tot al el. Afla ca nu peste tot poti sa pui asemenea comision, cu atat mai mult la carburanti, unde comisionul nu poate fi atat de mare, pt. ca si benzinariile au un comision mai mic. Insa acolo chiar si cu un comision mai mic, poti castiga mai mult decat in alta parte. La un hotel pt cazare, poti pune un comision mai mare, deoarece camera de ieri n-o mai poate inchiria nimeni. Asa ca au nevoie de clienti. Plus la alte servicii de prestari, unde prestatarii de servicii isi fac pretul.
    Dealtfel, nu doar compania Scnet poate sa faca, contracte, ci si membrii SCnet care au facut un curs de referenti. Aici e alt castig.
    Cristina fiind inscrisa in Lyoness, normal ca nu vede bine compania SCnet, deoarece este mult superioara celei de la Lyoness. Traieste tu cu renumele pe care zici ca-l are firma unde esti tu si lasa oamenii sa aleaga ce e mai bun pt. ei. Acolo la voi, trebuie sa investesti bani mult mai multi ca sa ajungi sa castigi si ce retea sa-ti faci pe 2 nivele sub tine?
    Pe mine nu ma deranjeaza ca o numeste copie si chiar daca ar fi asa, sistemul este cu mult mai bun in SCnet.

  27. Daca ar fi sa judecam “copiile” insamna ca Lyoness este o copie dupa Galvagin, SCnet este o copie dupa Sciennet, si toate automobilele din lume sunt copii dupa Ford.

  28. alexandru says:

    mai scnet a preluat planul de marketing de la lyoness dar asta nu este o problema pentru ca lyoness are comision doar pe doua nivele pe cand scnet
    are pe 4 nivele eu sunt in amindoua si zic ca sunt la fel de bune amindoua
    si lyoness si Scnet asa ca nu va mai speriati nu este nici o teapa nici lyoness
    nici scnet trebuie doar sa intelegeti bine planul de marketing

  29. Laurențiu says:

    Alexandru,
    SCnet a preluat planul asta de marketing de la Sciennet, care in 3 ani a depasit rulajul lyoness de 50 de ori. Din pacate a fost inchisa pentru ca nu avea plata impozitelor la zi.
    Si poate nu stiai, sunt o multime de companii MLM care flosesc sistemul Binar dinainte de anii ’90.
    Fratilor, aveti grija ce spuneti, daca nimeriti vreodata printre MLM-isti profesionisti va faceti de ras…

  30. Logic says:

    Cand citesc ce scrie ” cristina” ma tot gandesc daca are si dovezi de sustinere in ceea ce afirma. Este grav de tot cand nu iti dai seama de prostia ta. Ca sa faci o comparatie intre SCNet si Lyoness este atat de simplu sa citesti Planul De Marketing al celor 2(doua) societati. SCNet ofera 100% bani inapoi, iar Lyoness doar 25% in cel mai bun caz!
    PS. Atentie, SCNet este total transparent.

  31. Marius says:

    Am fost si eu abordat. Tehnica e aceeasi ca la orice MLM sau ca la penticostali, ti se cere o intalniare fara sa ti se spuna motivul, pe care cu greu il afli si numai sub amenimtarea ca daca e vorba de MLM ma ridic si plec, atunci da, ti se spune asta e, dar e unul deosebit … cred ca numai jumpix se poate inscrie la asa ceva.

  32. constantin says:

    sunt oameni vechi in scnet pe pagina asta web? asi dori sa-i intreb ce au realizat in 1 an de cand sunt inscrisi in scnet ? si daca au pierdut ceva ? va multumesc

  33. Bogdan says:

    Dragi prieteni, va salut si va respect comentariile.
    Eu sunt inscris in Lyoness de 3 ani si in SCnet de 2 ani. Acum ma ocup numai de SCnet, fara sa ma fi obligat cineva (nu-s actionar in niciuna dintre ele).
    Oare de ce ma ocup de SCnet si nu de Lyoness, daca aveam deja o mica vechime in prima?
    Pentru ca adevarul este unul singur, iar noi nu avem cum sa-l schimbam, dacat sa-l acceptam. Cei isteti vor cauta adevarul si vor avea succes in afacere, deoarece vor activa in societatea care plateste mai bine pentru aceeasi munca (si aici vreau sa-l felicit pe Logic, deoarece are dreptate – planurile de marketing sunt la indemana fiecaruia, trebuiesc doar comparate – obiectiv), iar cei invidiosi orgoliosi, vanitosi, (cam ca tine, draga Cristina), vor incerca sa arunce cu pietre, neinformati corect sau manipulati de sponsorii lor ajunsi pe niveluri de cariera superioare si care sunt in pericolul de a-si pierde structurile.
    Apropo` Cristina, de cand esti in Lyoness, ce nivel de cariera esti si cati bani ai castigat?.
    Eu fac SCnet din februarie 2011, sunt f. aproape de nivelul III de cariera si am castigat peste 30.000 lei in Romania si peste 2.000euro in Germania!
    Daca ramaneam in Lyoness, trei sferturi din banii astia erau a lui Hubert, pe care, intre noi fie vorba, il apreciez foarte mult din doua puncte de vedere: stie sa-si manipuleze oamenii si reuseste sa castige enorm de multi bani (de altfel, nu-i prost ala care ia, e prost ala care da)! Cristina, sper ca nu esti printre aceia care au pus 2000euro jos ca sa aibe dreptul de a-si incepe cariera, sau da? No coment!!!
    In concluzie, deschideti-va mintile, respirati adanc si comparati obiectiv diferentele dintre cele doua, dupa care puteti sa faceti cum doriti si sa emiteti judecati!
    NOTA: daca chiar vreti sa stiti repede care sunt diferentele dintre cele doua, le gasiti pe site-ul urmator, la capitonul “documente”, fisierul “Lyoness versus SCnet”: http://scnetro.webs.com
    Multa bafta tuturor!

  34. Bogdan says:

    Draga C-tin, daca citesti mai sus vezi cati ani am de scnet si cam ce castigasem la data respectiva. Intre timp mai adauga 3500lei ( da, atat am castigat in ultimele 2 saptamani si pot demonstra)! Marius are dreptate, sunt unii care nu stiu sa abordeze oamenii si asta este in defavoarea tuturor, dar cu ce-i de vina sistemul? Si inotul este un sport excelent, cu toate astea, arunca 10 oameni intr-un bazin si vei vedea ca unii dintre ei se vor ineca, cine-i de vina?Daca vreti sa faceti MLM de calitate, puneti mana pe carte sau ascultati de cei care au performat, mult succes!

  35. viorel says:

    Daca ignorati pozitivul nu veti cunoste adevarul.
    Daca ignorati negativul veti alege pozitivul.
    Viata inseamna un ciclu intre inspiratie si expiratie, depinde pe ce cale faci inspiratia si cit de profunda, pe nas sau pe gura.
    SCnet este si va fii un dar al prosperitati de a darui si castiga prin munca ta bucurind generatile ce vin.
    SETEA SI FOAMEA NU O POATE OPRI NIMENI OMUL TREBUIE SA CONSUME PENTRU A SE BUCURA DEPINDE DOAR DE LIBERUL LUI ALBITRU.
    Pentru a avea o adresa de e-mail nu trebie sa platesti nimic si o folosesti asa e si inregistrarea gratuita pe: http://www.scnetromania.com/viorel
    LA MULTI ANI SANATATE SI VISELE SA DEVINA REALITATE IN 2013
    SUCCES TUTUROR PARTENERILOR SCnet CU ID. SI CELOR CARE DORESC SA SE ALTURE ACESTEI RETELE LA NIVEL GLOBAL.

  36. CristianBuzau says:

    Sunt membru scnet din noiembrie 2012 si vreau sa mai spun ca m-am inscris imediat dupa ce am auzit prezentarea. e super tare afacerea. aici va puteti inscrie si voi http://www.scnetromania.com/index.php … NU VETI REGRETA

  37. Loredana says:

    Buna tuturor!

    Azi am avut si eu o intalnire cu un domn de la scnet care mi-a explicat planul de afaceri, m-am prins de idee destul de repede si sincer mi se pare o sansa extraordinara. Evident m-am inscris si acum dau bataie la treaba:)…O seara placuta!

  38. Marius says:

    Acum doua zile m-a sunat un amic care “lucreaza”pt scnet si mi-a propus sa investesc 1.200 de euro,ca pana la sfarsitul anului o sa am in buzunar 25.000 de euro!!! (ma lasi?)
    Eu unul nu as investi in MLM-uri nici sa ma plateasca ei:))

  39. Huhureu says:

    Mai baeitzi,

    Bag mana in foc ca nici unul din voi nu a inteles mare lucru din ce v-a fost explicat.
    SC NET lucreaza exact ca o banca , doar ca nu are autorizare de banca.
    Incercati sa nu va incantati de promisiuni de Lamborghini si de mii de eur ; o sa va fu..eti tot cercul de prieteni si cunoscuti pe care i-ati bagat in k..at.

    Explicati sistemului unui jurist sau unui avocat inainte de a va baga banutzii in “banca asta tiganeasca” …

    Pacat ca memoria romanilor e atat de scurta si au uitat de Caritas-urile din anii “”90.

  40. Alin B says:

    Poate vă place la mine. Inscrieti.vă si contactați.mă. Va spun de.a fir a păr cum stau lucrurile. Cei isteți știu ce au de făcut …intr.adevăr. Cât e de greu sa suni un meseriaș, să studiezi ce are de spus și apoi… să hotărăști tu singur ???

  41. Doru says:

    Dumnezeule… Cat de naivi puteti fi toti!… Si cat de fatarnici! Toata lumea stie ca asta e o mare balarie… Doar ca cei care au intrat nu vor sa recunoasca asta, si vand gogosi peste tot pe unde posteaza. Corect?

  42. Bogdan says:

    Este corect tot ce se poate demonstra si se poate confirma.
    Poti face aceste lucruri, Dorule draga?
    Eu pot demonstra contrariul, tu poti sustine ceea ce afirmi?
    Am stat foarte mult sa ma gandesc daca sa intervin sau nu, deoarece afirmatia ta, pentru mine care am castigat cateva zeci de mii de euro din SCnet, ma lasa rece.
    Dar m-am gandit ca am in structura niste oameni noi, carora le-am promis o viata mai buna si care s-ar putea lasa influentati de tine si nu mi-as dori acest lucru.
    Daca ai cat de mica credinta in Dumnezeu, nu le strica viitorul cu aceste afirmatii rautacioase si nefondate, integegi macar 1% din ce-ti scriu acum?
    M-as mira, dar n-am decat sa sper! O seara buna!

  43. eduard says:

    subscriu la ce a zis Bogdan, dar sa nu uitam ca evolutia oamenilor in lume nu se datoreaza celor ca Doru. Daca ar fi fost toti oamenii asa, inca mai scormoneam in pamant dupa radacini si trageam cu prastia dupa iepuri.

  44. Eugen says:

    Nu ai decat de castigat in SCnet, daca nu iti place afacerea, poti foarte bine sa beneficiezi de reduceri la cumparaturi. Poti sa fi uimit de ce economii poti face daca iti faci cumparaturile organizat!

  45. Eduard says:

    HELLO daca nu aveti de unde cumpara sau daca sunt parteneri doar firme de care nu ai nevoie…..atunci de unde vin si se fac banii…manipulare in masa,bani care ii cheltuti sau ii dati merg undeva unde ii folosesc altii.

  46. Chris says:

    Cred ca prima data cand am vazut afacerea a fost pe cat de buna este?

  47. Chircutz says:

    Mie mi sau ceut 660 de lei la înscriere precum că să fie ei siguri că fac cumpărături din reţeaua scnet. Dar am înţeles că aceşti 660 nu-i voi mai vedea niciodată iar de recuperat o voi face probabil în zeci de ani din comisioane căci nu am nevoie decât de alimente şi de produse de igienă şi de gospodărie. Care-i “şpilul” cu aceşti 660 de lei căci prezumtivul sponsor al meu nu prea a ştiut să mă lămurească? Dacă nu trebuie să plătesc nimic, este în regulă, dacă nu, precis este ţeapă!

  48. Chircutz says:

    Mie mi s-au cerut la înscriere 660 de Roni, cică garanţie că am să cumpăr din magazinele partenere. Păi nici în 20 de ani nu-mi voi recupera această “investiţie” din comisionul acela care se-mparte şi se tot împarte, căci eu nu am nevoie decât de alimente şi produse de întreţnere, plus că trebuie să caut acele magazine partenere ţi să mai conving şi pe alţii să intre în “afacere”. Care-i treaba cu acei 660 de Roni, fiindcă prezumtivul meu sponsor nu m-a putut lămuri? Mulţumesc!

  49. Citeste articolele urmatoare:
    http://afacerimlm.info/sistemul-scnet-romania-aceeasi-marie-cu-alta-palarie
    http://afacerimlm.info/ce-nu-inteleg-la-sistemul-lyoness
    Suna foarte frumos sa recuperezi 10% din cumparaturi, insa nu tu esti cel care incaseaza banii 🙂

  50. onedin says:

    am intrat cu BM33, am inscris 15 pers., unul n-a platit pana acum si nici nu cred ca va plati, am incercat sa recuperez banii, mi s-a spus ca din nivelul 1 nu se pot retrage banii, asa ca pa! la 8000 lei. daca ei nu sunt interesati, cum spunea cineva aici, sa faca parteneri un linie de benzinarie si o linie de supermarket si te chinui tu sa aduci o firma de taxi, sau de constructii, sau depozit, bar…etc, asta-i praf in ochi C A R I T A S !!! sub acoperisul asa-ziselor cumparaturi, asta e, totul e sa te obisnuiesti cu gandul ca esti sucker !…ASA CA NU VA INSCRIETI SI MAI ALES NU PLATITI NICI O FACTURA !!!

Leave a Reply