Archive for February 19th, 2011

O zi din viata unui curier

Saturday, February 19th, 2011

Pe la 7 dimineața, curierul s-a trezit în patul lui de curier. Și-a pupat tandru, pe gât, iubita lui de curier (haidi pa!), după care s-a dus în baia lui de curier unde și-a făcut nevoile de curier, după care s-a spălat pe dinți cu periuța lui de curier.

S-a întors în cameră, unde s-a îmbrăcat cu costumul lui de curier, și-a legat brâul lui de curier și-a încălțat bocancii lui de curier, si-a luat manusile lui de curier apoi si-a pus casca de motociclist pe cap. A ieșit din casa lui de curier unde stă în chirie, măcinat de gânduri de curier. S-a suit pe super scuterul lui de curier și a plecat spre biroul lui, de la super firma lui de curierat.

A ajuns la firmă. Secretară nu avea așa că și-a băgat singur fisele de 50 și 10 bani în aparatul de cafea, și-a comandat o cafea de curier pe care și-a pus-o pe topcase-ul de la scuterul său de curier. A băut-o ca un curier. Îl măcinau gânduri de curier. Gândurile de curier nu sunt deloc, dar deloc la fel cu gândurile de milionar, corporatist, blogger, liber profesionist, crocodil, cocalar, homosexual, doctor, popă, piţi, terorist, muritor de rând, om simplu, bugetar, PR-ist, martalog sau chiar câine – numa’ zic. Pe la 10, a mers să livreze niște colete și niște plicuri, evident, ca un curier.

La pauza de cafea de după 2-3 livrări, a intrat într-un sediu de firma. Îl măcinau gânduri grele, de curier, așa că a străbătut cu pași înceți și apăsați holul, fără să bage pe nimeni în seamă. Ca un curier.

Când plecă de la firma respectivă, s-a suit pe scuterul său de curier iar pe drum spre o altă firmă un idiot i-a tăiat calea și l-a înjurat (deh) ca pe un curier. Nu departe l-a lovit o altă mașină, ca pe un curier. A căzut lat pe stradă, a dat cu capul de asfalt și și-a pierdut cunoștința ca un curier. Noroc cu casca sa de curier. A venit SMURD-ul, l-au resuscitat, l-au dus la UPU, ca pe un curier.

La un moment dat și-a revenit, s-a ridicat in cur ca un curier, s-a uitat în jur și și-a dat seama ca iar e la UPU (fuck), apoi s-a uitat la ceasul lui de curier și a văzut că s-a făcut vreo 6 după-amiaza (double fuck). Așa că și-a scos branula, și-a dat jos bandajele, i-a salutat cu laREvedere pe medici si pe asistenti si a plecat cu scuterul la service, unde a tras de fiare si de plastice, sa le indrepte ca un curier.

După ce-a terminat cu service-ul, a ieșit în oraș cu niște prieteni, ca un curier. A mâncat ca un curier și a băut o berulă nefiltrată ca un curier.

Era deja seară. Curierul nostru se retrage la casa lui de curier, alături de iubita lui de curier, cu care nu mai face nimic din cauza oboselii (depinde de la curier la curier). Apoi face duș ca un curier, se îmbracă în pijamaua lui de curier și se bagă în patul lui de curier, alături de iubita lui de curier. Gândurile lui de curier nu-l lasă să adoarmă.

Între ele, unul mai cu seamă face ravagii în creierul lui de curier.

Doamne, ce viață de curier plină de rutină am.

Doi indragostiti si un domn

Saturday, February 19th, 2011

Pe o banca intr-un parc frumos si curat, doi indragostiti se imbratiseaza si se saruta cu pasiune. Peste putin timp , langa acestia se aseaza un domn care isi atinteste privirea catre domnisoara indragostita. In cele din urma, tanarul indragostit nu mai rezista si izbucneste:
– N-am mai pomenit atata obraznicie, nu mai poti sta linistit in ziua de azi deloc.
– Imi cer scuze (raspunse domnul), nu vreau sa va deranjez , dar trebuie sa ii cer nevestei cheia de la casa!